Contest following

Make the Fabric Your Own

maandag 3 oktober 2016

LIFE - Weekdagboek # 39

Weer een week voorbij. 's Nachts wordt het iedere keer een beetje kouder en 's ochtends moet de jas weer aan. En dan deze week wordt het alweer oktober 2016. 

Maandag
De wintersportvakantie is geboekt. Het wordt een heerlijk weekje in Oostenrijk en voor die tijd een overnachting in München. Weet je dat een weekje wintersport altijd veel langer voelt? Lekker een hele week buiten en rozig worden door de wind, zon en kou. Ik kan nu al genieten van het vooruitzicht.

Dinsdag
Mijn werkdag. Ik heb erg veel gedaan en het voelt goed om zaken te kunnen afronden en opruimen. En 's avonds met mijn dochter naar de yoga les in Zwolle. Even een moment voor ons dames. Na een drukke dag met een beetje gestress is het een welkome aanvulling. Daarna, toen de kids in bed lagen en manlief aan het gamen was bij een vriend, heb ik Netflix aangezet en een dansfilm bekeken. 

Woensdag
Het is kapperdag en ik heb vanochtend een afspraak bij Sebenica voor een knip- en kleurbeurt. Met een roze gloed over mijn 'grijze' haarkleur en een superkort geknipt kapsel ga ik tevreden naar huis.
De hele dag is er het Stoffenspektakel in de IJsselhallen in Zwolle. Voor het eerst ga ik 's avonds heen en het is er rustig. Ik heb alle tijd en ruimte om te kijken en de ideeën voor deze herfst en winter op te doen, maar ik kom met niets thuis. Dit scheelt weer in de portemonee. Heb niet veel bijzonders gezien op mooi leer en een jasstof na. 


Hoe later het wordt hoe minder ik mezelf ga voelen. Ik krijg hoofdpijn en ben wat weeïg in mijn maag. Zal er een griepje aankomen? Ik ga op tijd naar bed met een ibuprofen. 's Nachts eruit en op de bank gaan liggen, dicht bij de toilet (voor het geval dat).

Donderdag
Met opnieuw hoofdpijn sta ik op. Toch maar naar het werk waar ik weer een hele productieve dag heb. Thuis gekomen eten we iets eenvoudigs (aardappelpuree met groente uit de vriezer) en een verse wordt uit de Airfryer. Maar het was lekker en ik breng de kids daarna naar Volleybal. Gelukkig haalt Jan ze weer op en duik ik mijn bed in om uit te zieken.

Vrijdag
Nog steeds hoofdpijn, maar de rest van de symptomen zijn gelukkig weg. 
Steven kwam ook eerder van school thuis met een misselijk gevoel. Zou het toch echt een virusje zijn? Maar 's avonds was er met Steven alweer niets aan de hand. Gevalletje schoolziek lijkt het.
Nog voordat de kinderen waren geboren heb ik ooit eens een aantal cursussen lingerie tekenen en lingerie maken gedaan bij Nel Boersma (Crea2000). Deze week ben ik eindelijk weer eens begonnen met het maken van een bh. Aan de hand van het patroon Pin-up Girls van Beverly Johnson en een pakketje met fournituren en stof in het licht roze van www.bwear.se en de instructies van Beverly Johnson op Craftsy gaat het voorspoedig.


Zaterdag
Klusdagje op de boot. Met een lekker zonnetjes zou het eerder een lekker zeildagje moeten zijn, maar onze planning was om de zonnepanelen te verwisselen op de boot. Helaas liep dat niet helemaal zoals het moest. Maar mooi weer was het dan weer wel.


Zondag
Vandaag heb ik mijn eerste lingeriestuk afgemaakt. En ik ben er behoorlijk trots op. Ik heb secuur gewerkt en met aandacht voor detail. De pasvorm is goed en ik twijfel zelfs of hij nog aangepast moet worden, maar daar laat ik de dames tijdens het lingerieweekend in Nunspeet over een aantal weken wel naar kijken. 

1 opmerking:

  1. Den schönen Softshellstoff habe ich mir letztens auch auf einem Stoffmarkt gekauft.
    BH 's müsste ich mir auch mal wieder nähen
    Lg Bettina

    BeantwoordenVerwijderen