Contest following

Make the Fabric Your Own

maandag 15 september 2014

Gonzalo jongens Hoodie (Farbenmix)

En dan hier het volgende nieuwe patroon van Farbenmix, Gonzalo. Hij lijkt op de meisjesversie Fresita, maar is wijder getekend en heeft andere zakken erop.

Dit exemplaar is wat wijder getekend en valt bij mijn zoontje wat aan de wijde kant. Niet dat hij daar een probleem mee heeft, want alles moet op dit ogenblik wijd zijn en makkelijk aan en uit te trekken zijn. Maar moeders vindt een aangesloten trui nu eenmaal mooier, dus versie twee heb ik een maatje kleiner gemaakt. Deze zal ik nog wel laten zien op dit blog.

De kleuren van deze jongens hoodie zijn niet spectaculair. Blauwe Nicky stof met grijze boordstof en vergeleken met de felgekleurde exemplaren op de Farbenmix-site is deze een beetje saai. Zoonlief vindt echter hem mooi en lekker zitten en daar doen we het uiteindelijk voor. 

Eerst maar eens de foto's van het eerste exemplaar. Bij het maken van de foto's ben ik in eerste instantie binnen begonnen in verband met het slechte weer. Maar toen werd het hier toch weer zonnig en voor Donna moest ik ook de foto's nog maken en Steven wilde nu ook weer graag poseren. Het is dus een combi geworden van binnen- en buitenfoto's. Enjoy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten