Contest following

Make the Fabric Your Own

zaterdag 2 augustus 2014

Time flies

En dan zit de vakantie er al weer op. We zijn heerlijk met de camper een tweetal weken weg geweest.

 
Begonnen in Greifenburg (Oostenrijk) waar Jan kon parapenten en de kinderen heerlijk bij het meertje konden zwemmen en spelen.

 
Zelf heb ik genoten van de natuur en de bergen, lekker gelezen en af en toe wat gezwommen in het meertje en boodschappen gedaan op de fiets. Wat is het dan lekker als de kinderen wat groter zijn en zelf op pad kunnen. Je krijgt dan zelf ook wat meer het gevoel dat je vakantie hebt.

Na een paar dagen slecht weer ...

 
en geen betere vooruitzichten voor de dagen die volgden, besloten we het mooie weer op te zoeken en door te rijden naar de kust van Kroatie. Een super camping bezocht, waar alles als een park was aangelegd. Heerlijk pizza's eten, een zoetwater zwembad en een warme (29 graden C) en kraakheldere zee. En natuurlijk mooi weer.

 
Ook hier weer een dag of vijf gestaan en toen terug naar de vorige camping in Oostenrijk.Inmiddels was daar de temperatuur behoorlijk opgelopen en de zon weer doorgebroken. Lekker daar gestaan ...

 

.... en dochter leren haken... en na nog eens vier dagen in de hitte weer terug naar huis. De warmtemeter in de camper gaf een buitentemperatuur aan (onderweg door Duitsland) van 39 graden C. Gelukkig zijn wij in het bezit van een camper met airco.

En dan afgelopen week bij huis. Lekker in de tuin, zwembad opgezet en uiteraard de camper leeg en schoon gemaakt. Stofjes bij elkaar gezocht vanuit mijn voorraad en patronen overgetrokken. 1 Kledingstuk is al af, maar kan ik nog niet laten zien. Ook de rest volgt. Ik ben helemaal heppie, want ik mag proefnaaien voor Farbenmix.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten